Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj de procesare la presiune inalta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Procesarea la presiune inalta este o tehnica de prelucrare a alimentelor si a bauturilor la rece (5 C - 20 C), bazata pe aplicarea unor niveluri ridicate de presiune transmise de apa.

Procesarea la presiune inalta inactiveaza agentii patogeni si microorganismele de origine alimentara fara a aplica caldura, mentinand delicatele proprietati senzoriale, nutritionale si functionale ale produselor lactate, garantand in acelasi timp siguranta alimentara si prelungind durata de valabilitate a produsului.

Lapte: laptele crud Procesat la presiune inalta este una dintre aplicatiile care a avut recent succes comercial, deschide o mare oportunitate pentru conservarea la rece a laptelui.

Branza: Procesarea la presiune inalta a branzei proaspete permite inactivarea bacteriilor patogene si imbunatatirea termenului de valabilitate al produsului pana la cateva saptamani. In cazul branzeturilor maturate, Procesarea la presiune inalta poate accelera sau modifica maturarea.

Iaurt:  Procesarea la presiune inalta microorganismele contaminante (drojdii si mucegaiuri), mentinand enzimele in viata (bacteriile lactice) si pastrand proprietatile probiotice. Iaurtul poate ajunge la aproximativ 3 luni de valabilitate.

VALOARE NUTRITIONALA INALTA SI INOVATIE IN SERVICIUL INDUSTRIEI LACTATE

Siguranta alimentara. Procesarea la presiune inalta inactiveaza agentii patogeni de origine alimentara si microorganismele de alterare, cum ar fi Salmonella spp., Coli, mucegaiurile si drojdiile.
Valoare nutritionala. Fiind un proces rece, pastreaza vitaminele, imunoglobulinele si lactoferina.
Termen de valabilitate extins. Procesarea la presiune inalta prelungeste perioada de valabilitate a produselor lactate cu pana la cateva luni.
Eticheta curata. Reduce sau elimina nevoia de conservanti sau aditivi.
Dezvoltare de produs. Dezvoltarea de produse lactate foarte nutritive. Aplicabil pentru lapte, branzeturi proaspete, umpluturi, sosuri, produse lactate tartinabile si bauturi lactate.
Varietate de formate. Procesarea la presiune inalta are o gama larga de formate de ambalare care pot fi utilizate, cum ar fi cuve, pungi mari, sticle si multe altele.
Produse inovatoare. Este posibil sa se dezvolte produse functionale si inovatoare care isi pastreaza toate caracteristicile proaspete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura