Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vana de pre-presare coagul

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vana de pre-presare este o dispozitiv care functioneaza in loturi si automat pentru scurgerea zerului, presarea prealabila si taierea blocurilor de coagul intr-o linie automata de productie a branzeturilor cu gauri sau, optional, branzeturi granulare..
Principiul de functionare al vanei de pre-presare este ca amestecul de coagul/zer este alimentat cu o pompa (nu este inclusa in livrare) prin conducte din otel inoxidabil intr-o vana dreptunghiulara din otel inoxidabil cu pereti laterali perforati. In executia de baza, un tub basculant transporta amestecul in vana, unde este distribuit manual prin raspandire.
Dupa alimentarea si distribuirea amestecului de coagul si zer, si scurgerea majoritatii zerului, stratul format de coagul este presat prealabil treptat pe toata lungimea stratului de coagul. Zerul este scurs prin peretii laterali perforati si placa de presare perforata.
Cutitul tip ghilotina serveste si pentru scoaterea blocurilor de coagul, care sunt apoi taiate transversal in blocuri de coagul (cu un cutit lateral si maxim doua seturi de cutite fixate in banda) inainte de a fi transferate pe o placa de extragere. Pe aceasta placa, blocurile de coagul pot fi scoase si puse in formele de branza.
Vana de pre-presare curatabila prin CIP (Clean-In-Place). In prealabil, poate fi necesara o clatire manuala.
Vana de pre-presare este disponibila pentru loturi de pana la 5.000 litri. Dimensiunile latimii si lungimii stratului de coagul (si, ca rezultat, ale masinii in ansamblu) sunt determinate de dimensiunile branzei si specificatiile clientului.
Inaltimea interioara a vanei principale este de 500 mm. Inaltimea stratului de coagul este de minimum 100 mm si maximum 300 mm (in functie de circumstante).
Dimensiunea maxima a blocului de coagul in directia lungimii vanei de presare prealabila este de 500 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura